Onze visie

Klantgericht, bevlogen & innovatief


In een modern bedrijf is het ongepast om op een ouderwetse manier met uw klanten te communiceren. Onze visie is dat klanten tegenwoordig graag op een voor hen zo passend mogelijke manier geïnformeerd willen worden.

U biedt uw klanten graag een optimale beleving tijdens hun verblijf in uw bedrijf. The BOX biedt een innovatieve oplossing om uw klanten op een laagdrempelige manier te informeren en wegwijs te maken in uw bedrijf.

Daarnaast wilt u uw commerciele doelstelling natuurlijk ook recht doen met een investering. The BOX begrijpt dit en helpt u door mee te denken en waar mogelijk een geboden oplossing hierin mee te laten werken.

Ons team


Roel van Bommel
Code master bij The BOX. Wordt happy van zwarte schermen met heel veel witte letters. Interactie tussen mensen en techniek is zijn specialiteit. Mocht u hem een keer kwijt zijn dan is hij waarschijnlijk vissen.

Saskia Frankena
Wordt blij van communicatie in de breedste zin van het woord. Zij helpt u begrijpen hoe u het beste gebruik maakt van de mogelijkheden van The BOX. Als gepassioneerd Tanguera is ze regelmatig te vinden op de dansvloer in een Tango-salon.

Natascha Rouette
Kijkt mee hoe we van uw doelen naar een creatieve oplossing komen op de schermen van The BOX. Creativiteit en ambitie om te innoveren zijn haar drijfveren. Mama van 2 mooie koters en levensgenieter.

Ron Limpens
De hardware en netwerk wizard van The BOX. Ron stond aan de oorsprong van The BOX als geheel en heeft vanaf dag 1 meegedacht over de beste uitwerking van de hard- en software van ons systeem.